Filtering by: Workshop

Workshop Disruptive Mindset @School of Mavericks
Sep
18
1:00 PM13:00

Workshop Disruptive Mindset @School of Mavericks

(Workshop die Tijmen samen met Peter Clausman van de School of Mavericks geeft)

Bevrijd jezelf van ‘Dit is hoe we het nu eenmaal doen’

Hoor jij ook regelmatig ‘dit is hoe we het nu eenmaal doen hier’? Breek hier doorheen met de masterclass Disruptive Mindset en leer in een aantal praktische stappen uitdagingen radicaal en vernieuwend aan te pakken.

Hier leer je de aanpak die gebruikt wordt in de meest innoverende bedrijven zoals Google X Labs en door Elon Musk van Tesla.

View Event →
Meet the Mavericks @School of Mavericks
May
1
1:00 PM13:00

Meet the Mavericks @School of Mavericks

Kom luisteren naar de verhalen van mensen die deden wat eng leek maar ze moesten doen. Laat je inspireren, krijg weer lef om te gaan staan voor waar je in gelooft. Maak de Maverick in je wakker.

Ze vertellen hun persoonlijke verhaal, over de lessen die ze geleerd hebben, de obstakels, hun pieken en dalen. Open je oren pak je notitieblok en zorg dat je niet in dezelfde kuilen hoeft te vallen als zij deden.

View Event →
Workshop Leading from Purpose @DeUniversiteit
Mar
23
7:30 PM19:30

Workshop Leading from Purpose @DeUniversiteit

Ergens voor gaan staan en uitspreken waar je in gelooft. Het is net zo spannend als krachtig. Maar stel je eens voor dat je volledig spreekt vanuit jouw integriteit en je verlangen? Wat doet dat met jou en met anderen? 

Dan hoef jij opeens niet meer om anderen heen. En kunnen anderen niet meer om jou heen. Ineens heb je je niet meer aan de regels te houden. Maar bepaal jij de spelcondities. Wanneer je volledig integer spreekt dan resoneert dat zo met anderen dat ze je willen gaan helpen.

View Event →