Back to All Events

Workshop Growth Mindset @De Universiteit

  • De Kargadoor Oudegracht 36 Utrecht (map)

De wereld verandert steeds sneller. Iedere 5 jaar is het model waarop we de wereld indelen weer volledig over de kop gegaan. Je mogelijkheden en verwachtingen staan daarmee dus ook niet vast. Zeker niet over een periode van bijvoorbeeld je werkende leven (als we nog zo kunnen denken). 

★De mindset dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen is daarbij het grootste goed. Blijven leren is een must!★

Mensen met een growth mindset geloven dat ze zich altijd kunnen blijven ontwikkelen. Dat alles te leren is. Dat het niet uitmaakt wat je nu kunt, maar het gaat om hoe je je ontwikkelt. In tegenstelling tot de fixed mindset; waarbij je intelligentie een gegeven is. Het aanmeten van een growth mindset maakt dat je continu op hogere toeren leert.

Hoe ga jij met uitdagingen en inspanning om? Of met kritiek of het succes van anderen? In je reactie hierop zit veel over je mindset verscholen.

In deze workshop ga ik met jullie aan de slag wat je kunt doen om meer te leven met een growth mindset. We zullen gebruik maken van diverse oefeningen en lekker interactief bezig zijn. Daarbij stoel ik me op werk van Carol Dweck, de limiting voices uit Theory U en de 6 Human Needs van Tony Robbins. Bij genoeg tijd (of op verzoek in een vervolg) gaan we ook in op verschillende tactieken/technieken om snel te leren.

Dus zet een switch om voor exponentiële groei en zorg dat je geen oude knar met jeugdsentiment wordt ;).