Back to All Events

Masterclass Disruptive Mindset @School of Mavericks

  • B. Johan Huizingalaan 763a Amsterdam (map)

 

Het tijd voor meer Mavericks in organisaties!

De noodzaak is daar! Traditionele business modellen worden met versnellend tempo gedateerd, er staan maatschappelijke oplossingen die schreeuwen om een nieuwe aanpak.

Er is dus behoefte om echt te innoveren. Om echt die grote slagen te maken. Meer over grenzen heen te kijken. Meer samen te werken. Met meer passie en bevlogenheid. Transities, transformaties, kantelen, innoveren. Het mag allemaal! Alleen het gebeurd nog niet genoeg… Dus wat houdt ons tegen?

Misschien geef je de schuld aan de situatie en omgeving waar je inzit. De regels, je baas, de cultuur. Alleen daar zijn wij het niet mee eens… Ja, het is misschien niet eenvoudig om te innoveren tussen de regels, met een baas die er niet voor open staat of in een bepaalde cultuur, maar als de regels, cultuur en je baas al OK zouden zijn voor innovatie, dan zou je toch niets meer hoeven doen?! Iemand moet toch beginnen met de verandering? Wij geloven dat iedereen kan beginnen met het verschil te maken. Hoe?

Wij zijn van mening dat 80% van die barricades in je hoofd zitten en niet in jouw omgeving. En daarnaast, je omgeving is een bewegelijk iets. Jij kan die vormen! En dat begint allemaal bij je mindset. Daar ligt de sleutel.

Einstein zei het al: “You cannot solve a problem with the same level of thinking that created it in the first place”. Je hebt een Disruptive Mindset nodig!

Gratis Masterclass Disruptive Mindset

Wij willen aan bijdragen aan meer Mavericks in organisaties. En daarom gaan wij onze meest succesvolle workshop nu weggeven! Het is de workshop die we al vele keren succesvol gegeven hebben, bij meerdere organisaties. Hij is heel populair. Deelnemers zien (weer) dat ze de kracht hebben om grote veranderingen te bewerkstelligen. Ze kunnen weer opstaan voor waar ze in geloven.

En dit is je kans om hem ook eens mee te maken: de Masterclass Disruptive Mindset.

Normale prijs is 775,- en nu gratis! (nou ja, voor de kosten van de zaal, eten en cursus materiaal dan…). En waarom? Juist omdat hij zo succesvol is! Omdat hij werkt, en omdat wij graag zo veel mogelijk mensen vrijer en groter willen laten denken.

Hoe heette die ook al weer?

Het is de Masterclass Disruptive Mindset. Voor een hele dag. Op 20 Februari. In Amsterdam.

Wat gaan we doen?

In deze masterclass wordt je met je neus op de feiten gedrukt, hoe beperken we ons denken. Je leert om de beperking van je af te schudden en in hele praktische stappen hoe je  groot en vrij kan denken. Wat er dan opeens mogelijk wordt!

Je leert hoe jij niet 10% groei kan realiseren met veel moeite, maar 10x grotere prestaties kan neerzetten. En niet door 10x harder te werken of 10x efficiënter te worden in het zelfde trucje.

Nee. We laten je  eenvoudig tot een nieuw ‘level of thinking’ komen. Voorbij de zogenaamde beperkingen die we veelal onszelf opgelegd hebben. We passen het meteen toe op de situatie waar je nu inzit. En we geven je tools en tips mee om op elk gewenst moment weer in deze mindset terug te kunnen komen.

Voor wie is de Masterclass?

Voor mensen die werkzaam zijn in grote, en middelgrote bedrijven en organisaties werken (vanaf 50 man personeel).

En hij is Gratis??? Jep, maar daarvoor vragen je wel een gunst!

Omdat we hopen dat veel mensen in met name grote bedrijven en organisaties groter en disruptiever gaan denken, hopen we dat er zoveel mogelijk mensen naar de Masterclass toekomen, (en met name mensen in grote organisaties). Daar is het groot en vrij denken nog wel het hardste nodig.

Wat we je vragen is om deze masterclass te delen met mensen die dit graag willen of kunnen gebruiken! Dus:

  • Nodig 5 vrienden / collega’s uit door deze pagina met hen te delen.
  • Neem er daarvan in ieder geval 1 mee.
  • Bonuspunten voor zij die ook een paar mensen uit andere organisaties meenemen.

Normaal vragen we 775 EUR voor deze workshop. Deze ene keer vragen we je alleen de kosten voor locatie/eten/materiaal van 37 EUR (excl. BTW) met ons te dragen.

Earlier Event: January 19
Workshop Growth Mindset @De Universiteit
Later Event: March 12
Art of Hosting Karlskrona (Sweden)