Back to All Events

Tweedaagse Strategiesessie: Van voornemen naar actie!


What are you shooting for? What is your roadmap to take you there?

Back by popular demand! De strategiedagen. De zomer is voorbij! En het is tijd om na alle rust weer lekker te gaan bouwen. Laat je hosten in een tweedaagse strategiesessie om je ideeën om te zetten in doelen en strategieën.

Zonder doel mis je altijd. En een doel zonder strategie is slechts een droom. Zowel met misschieten of als dromen is niks mis. Alleen je kunt niet verwachten dat je die doelen dan bereikt. Dus doe mee met deze strategiedagen!

Ik stel elk kwartaal mijn doelen en planning voor het komende jaar vast. Heldere doelen en een plan geven me focus, houvast en een ondersteunende structuur. Daardoor heb ik minder onrust en kom ik meer tot actie. Met deze tweedaagse hoop ik jullie ook in je kracht te zetten om dit jaar mooie dingen te bereiken!

Ik heb door de jaren heen veel modellen, life hacks en technieken verzameld die ik je wil aanreiken. Daarnaast zitten de 2 dagen vol reflectie, interactie, bouwen en coaching.

Voor wie? Voor alle ondernemers en zzp-ers die komend jaar serieus aan de slag willen en echt slagen willen maken. (Maar de doelen die we formuleren zijn breder dan werk alleen. En ondernemer of niet, iedereen kan natuurlijk doelen in zijn of haar werk stellen!)

Dus waarom moet je komen?
★ Om je modellen en technieken die ik door de jaren heen verzameld heb te laten aanreiken.
★ Om een excuus te hebben om ze ook echt op jouw onderneming los te laten ;).
★ Om mij natuurlijk, maar ook een groep mede-deelnemers om samen net die slag extra te maken.

De bijdrage bepaal jezelf obv ‘pay as you feel'. Zie onderaan.

Ik help je graag! Ben je erbij? Meld je aan via het Facebook event.

Tijmen

Praktische informatie
Tijd: Vrijdag 4 en zaterdag 5 september, 10:00 tot 16:00.

Plaats: In Utrecht. Exacte locatie zal ik zo snel mogelijk bekend maken.

Grootte: Maximaal 6 deelnemers. Een kleine hechte groep. Ik wil echt voor iedereen ook persoonlijk de tijd hebben.

Bijdrage: Ik werk graag met 'pay as you feel'. Een training heeft voor iedereen een andere waarde. En ook een euro is niet voor iedereen gelijk. Achteraf, bepaal jij dus zelf wat voor jou, obv jouw ervaren waarde, goed voelt om te geven. Factuur is mogelijk. Gesprek over wat je hier nu mee aanmoet ook ;)!

Earlier Event: June 11
Art of Hosting Amsterdam