Back to All Events

Workshop Disruptive Mindset @School of Mavericks

  • B. Amsterdam 763A Johan Huizingalaan Amsterdam, NH, 1066 VH Netherlands (map)

Bevrijd jezelf van ‘Dit is hoe we het nu eenmaal doen’

Hoor jij ook regelmatig ‘dit is hoe we het nu eenmaal doen hier’? Breek hier doorheen met de masterclass Disruptive Mindset en leer in een aantal praktische stappen uitdagingen radicaal en vernieuwend aan te pakken.

Hier leer je de aanpak die gebruikt wordt in de meest innoverende bedrijven zoals Google X Labs en door Elon Musk van Tesla.

De Noodzaak

De noodzaak is daar! Traditionele business modellen worden met versnellend tempo gedateerd. Er staan maatschappelijke oplossingen die schreeuwen om een nieuwe aanpak.

Er is dus behoefte om echt te innoveren. Om echt die grote slagen te maken. Meer over grenzen heen te kijken. Meer samen te werken. Met meer passie en bevlogenheid. Transities, transformaties, kantelen, innoveren. Het mag allemaal! Alleen gebeurt het nog niet genoeg…

Dus wat houdt ons tegen? De regels, je baas, de cultuur? Wij zijn van mening dat 80% van die barricades in je hoofd zitten en niet in jouw omgeving. En daarnaast, je omgeving is een bewegelijk iets. Jij kan die vormen! En dat begint allemaal bij je mindset. Daar ligt de sleutel.

Einstein zei het al: “You cannot solve a problem with the same level of thinking that created it in the first place”. Je hebt een Disruptive Mindset nodig!1

Gratis Masterclass Disruptive Mindset

Wij willen aan bijdragen aan meer Mavericks in organisaties. En daarom geven wij onze meest succesvolle workshop nu weg! Het is de workshop die we al vele keren succesvol gegeven hebben, bij meerdere organisaties. Hij is heel populair. Deelnemers zien (weer) dat ze de kracht hebben om grote veranderingen te bewerkstelligen. Ze kunnen weer opstaan voor waar ze in geloven. Zie hier het succes van vorige keer:

En dit is je kans om hem ook eens mee te maken: de Masterclass Disruptive Mindset. Normale prijs is  495 EUR en nu gratis! (nou ja, voor de kosten van de zaal, eten en cursus materiaal dan…). En waarom? Juist omdat hij zo succesvol is! Omdat hij werkt, en omdat wij graag zo veel mogelijk mensen vrijer en groter willen laten denken.

Wat gaan we doen?

In deze masterclass word je met je neus op de feiten gedrukt, hoe wij ons denken beperken. Je leert om de beperking van je af te schudden en in hele praktische stappen hoe je groot en vrij kan denken. En je ervaart wat er dan opeens mogelijk wordt!

Je leert hoe jij niet met heel veel moeite 10% groei kan realiseren, maar 10x grotere prestaties kan neerzetten. En niet door 10x harder te werken of 10x efficiënter te worden in het zelfde trucje. Nee. We laten je eenvoudig tot een nieuw ‘level of thinking’ komen.

Voorbij de zogenaamde beperkingen die we veelal onszelf opgelegd hebben. We passen het meteen toe op de situatie waar je nu inzit. En we geven je tools en tips mee om op elk gewenst moment weer in deze mindset terug te kunnen komen.

Voor mensen die werkzaam zijn in grote, en middelgrote bedrijven en organisaties werken (denk groter dan 50 man).

En hij is Gratis??? Jep, maar daarvoor vragen je wel een gunst!

Omdat we hopen dat veel mensen in met name grote bedrijven en organisaties groter en disruptiever gaan denken, hopen we dat er zoveel mogelijk mensen naar de Masterclass toekomen (en met name mensen uit grote organisaties). Daar is het groot en vrij denken nog wel het hardste nodig. Wat we je vragen is om deze masterclass te delen met mensen die dit graag willen of kunnen gebruiken! Dus:

Nodig 5 vrienden / collega’s uit door deze pagina met hen te delen.
Neem er daarvan in ieder geval 1 mee.
Bonuspunten voor zij die ook een paar mensen uit andere organisaties meenemen.

Normaal vragen we 495 EUR voor deze workshop. Deze ene keer vragen we je alleen de kosten voor locatie/eten/materiaal van 24 EUR (excl. BTW) met ons te dragen.

Schrijf je hier via de website van School of Mavericks in voor deze workshop.

Later Event: October 17
Art of Hosting Come Back day