Back to All Events

Meet the Mavericks @School of Mavericks

Mavericks worden niet geboren als Maverick. Ze worden worden geboren als doodnormale mensen, zoals jij en ik. Het enige is dat ze op een gegeven moment een probleem zagen, een uitdaging, iets wat echt noodzakelijk was om aan te kaarten of op te lossen.

Ze keken om hen heen, en zagen dat niemand ingreep – “Ziet niemand anders dit probleem dan, ziet niemand dat dit een kans is om op in te springen?!” en “Moet ik het dan in mijn eentje doen?”

Ze namen het besluit: “Ook al lijkt het groter dan ik aankan, en doen andere mensen niets, ik ga doen wat moet gebeuren. Ik sta op voor waar ik in geloof.”

En vanaf dat moment begon een nieuw hoofdstuk in hun loopbaan. Misschien niet makkelijker, en tegenslagen kwamen misschien raakten hen meer persoonlijk. Maar dat deed er allemaal niet toe. Want het was zinvol en bracht voldoening.

Het begin van een Maverick in wording.

Wij van School of Mavericks hopen dat meer mensen deze stap nemen. Ook jij. Dat je opstaat voor hetgeen waar je in gelooft, en dat je jouw organisatie langzaam maar zeker van binnenuit verandert.

Kom luisteren naar de verhalen van mensen die deze stap hebben gemaakt. Laat je inspireren, krijg weer lef om te gaan staan voor waar je in gelooft. Maak de Maverick in je wakker.

Ze vertellen hun persoonlijke verhaal, over de lessen die ze geleerd hebben, de obstakels, hun pieken en dalen. Open je oren pak je notitieblok en zorg dat je niet in dezelfde kuilen hoeft te vallen als zij deden.

Meet-the-Mavericks in het kort:

  • 1 mei 2015, 13:00 – 17:00
  • B. – Johan Huizingalaan 763a, Amsterdam
  • Sprekers: Michiel Knoppert - Design Strategist Dell & Jan de Boer - Productmanager Zakelijke Klantkanalen at Rabobank, Oud Voorzitter OR Rabobank
  • Ervaren Mavericks delen hun persoonlijke verhalen, en gaan dialoog aan met de deelnemers over hun uitdagingen. En we gaan dieper in op het creëren van een beweging
  • Wat kost het: Gratis – Alleen de kostprijs. EUR 40,50 Excl BTW met korting tot 25% als je iemand meeneemt