Back to All Events

Masterclass Powerful Purpose Positioning @School of Mavericks

Positioneer jezelf zo, dat de organisatie een middel wordt om jouw missie te verwezenlijken & jouw impact te vergroten

Je bent veel meer dan de functie of rol die je hebt binnen jouw organisatie. Zoveel meer potentie, zoveel meer te bieden, zoveel meer visie. Deze Masterclass geeft een boost in je persoonlijke effectiviteit.

Jij werkt binnen een middelgrote of grote organisatie en er broeit iets in je. Je wil binnen jouw organisatie ruimte geven aan jouw authentieke bevlogenheid, jouw visie, jouw overtuiging, jouw potentie. Het liefst wil je dat er dingen veranderen binnen de organisatie. Ook al kan je nog niet helemaal je vinger er op leggen, en heb je het gevoel dat je de enige bent met deze overtuiging.

Hoe zorg je nu dat je echt jouw volle potentie kan zijn, en groter dan je functie beschrijving? Dat begint door jezelf goed neer te zetten en voor iets groters te gaan staan.

Door jouw drive en purpose onder woorden te brengen en ze op de juiste manier over het voetlicht te brengen, kan je jezelf sterk positioneren. Deze sterke positionering is de basis om als Maverick succes te boeken.

Dit is de nieuwe vorm van werken, een eigen ‘branding’ opbouwen. Je bent niet meer afhankelijk van je functiebeschrijving. Als jouw functie jou niet laat doen waar je goed in bent en wat jij wil bewerkstelligen, dan kies je voor een andere functie.

Door je positionering op de juiste manier neer te zetten, ben je aanstekelijk. Je zal eenvoudiger medestanders vinden, steun en ruimte krijgen voor alle verdere plannen die je wil ontvouwen. Jij hoeft niet meer uit te leggen wat je doet, mensen zullen juist naar jou toe komen. Daarnaast geeft het jezelf heel veel houvast om je koers te bepalen, om je gesterkt te voelen.

Een goede positionering is het geheim van een effectieve maverick. Een goede positionering maakt jouw missie een stuk gemakkelijker.

In het kort:

  • 27 maart 2015
  • Open vanaf 9:30, start 10:00 tot 17:00.
  • B. Amsterdam, Amsterdam West
  • Nederlands
  • Je wordt onderdeel van de Maverick Community (incl LinkedIn Groep)
  • Follow-up E-course als hulp bij implementeren van de lessen
  • €495
  • Speciale prijs mogelijk wanneer je geen opleidingsbudget hebt vanuit jouw organisatie