Back to All Events

Workshop Leading from Purpose @DeUniversiteit

Ergens voor gaan staan en uitspreken waar je in gelooft. Het is net zo spannend als krachtig. Maar stel je eens voor dat je volledig spreekt vanuit jouw integriteit en je verlangen? Wat doet dat met jou en met anderen?

Dan hoef jij opeens niet meer om anderen heen. En kunnen anderen niet meer om jou heen. Ineens heb je je niet meer aan de regels te houden. Maar bepaal jij de spelcondities. Wanneer je volledig integer spreekt dan resoneert dat zo met anderen dat ze je willen gaan helpen.

Kom dit ook ervaren. We gaan fysiek aan de slag om te gronden dmv Aikido-oefeningen. En we vertalen de lessen hierover naar werk, missie en samenwerken.

Kom je ook?

Je hosts, Peter en Tijmen

=======================================
Praktische info
Tijd: Maandag 23 maart, open vanaf 19:30, start 20:00.
Locatie: De Kargadoor, Oudegracht 36, Utrecht
Taal: Nederlands
Contributie: €5 per workshop. Of €25 om naar alle workshops in 2 maanden te gaan. Hiermee delen alle bezoekers samen de locatiekosten.

=======================================
School of Mavericks
De SoM zet mensen in bedrijven vrij. We geloven dat iedereen kan innoveren, de wereld kan verbeteren en het verschil kan maken. We inspireren en laten je jouw vonk weer vinden. En geven je tips en steun om jouw bevlogenheid te kanaliseren tot impact.